FNV Fitness & Bewegen

Vanuit FNV Fitness zal een presentatie worden gegeven over waarom het belangrijk is voor de medewerkers en de ontwikkeling van de fitnessbranche dat er snel een verbetering komt omtrent arbeidsvoorwaarden. De medewerkers in de fitness verdienen het om met het werk wat ze doen een fatsoenlijk bestaan op te bouwen. De fitnessbranche is hard gegroeid de afgelopen jaren en blijft in ontwikkeling, het wordt tijd dat de medewerkers mee gaan groeien.

Wat is FNV Fitness?
De FNV is meer dan een jaar bezig met een project om medewerkers in de fitness branche beter te organiseren. Dit is hard nodig omdat de arbeidsvoorwaarden in de fitness bijzonder slecht zijn. Alleen georganiseerde collega’s kunnen hier verandering in brengen en daarom zet de FNV zich in voor deze verandering. Uiteindelijk willen we toe naar een cao (collectieve arbeidsovereenkomst) voor de hele branche. Waarin we zaken als pensioen, salaris, ziekte, zekerheid van werk beter willen gaan regelen.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.