4C Consultants, leverancier van intelligente 3D tools

U kent het wel: de “voor” en “na” foto van een periode van hard trainen en afbeulen in de sportschool. Maar hoeveel is de borstomvang nu werkelijk veranderd en de biceps? De FIT3D scanner is een uniek apparaat die in 40 seconden een full body scan van de persoon die plaats neemt op de draaischijf. Vervolgens wordt volautomatisch een analyse gemaakt van het lichaam en er worden 450 lichaamsmaten gemeten. Iedereen krijgt persoonlijk na enkele minuten via de mail een rapportage toegestuurd die hij/zij kan delen met de trainer/begeleider van de sportschool.

Deze rapportage kan worden gebruikt om de ontwikkeling van het lichaam op een objectieve manier vast te leggen. Met de scanner worden o.a. gemeten: gewicht (ingebouwde weegschaal), vetpercentage, houdingsanalyse, gewichtsverdeling over het lichaam, etc. etc.

Er kan eindelijk worden aangetoond waarom het in een periode niet erg is dat je geen gewicht verliest, omdat je goed bezig bent: vet is omgezet in spiermassa!

Voor sportscholen is deze scanner een waardevolle aanvulling: klanten kunnen zich zonder inspanning regelmatig laten scannen, waardoor de ontwikkeling van het lichaam in de tijd, op een unieke manier wordt vastgelegd.

Tijdens de presentatie zal directeur van 4C Consultants Edwin Rappard het hele proces van scannen en de resultaten worden getoond!
Daarnaast staat 4C met de FIT3D scanner 2 dagen op de beurs.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.